Trichopigmentáció utáni vélemények

Crystal 1991 tapasztalata

Azzal kezdeném, hogy az elvárásaimat (amelyek elég magasak) maximálisan teljesítették, sőt, az eredmény még jobb,mint amire számítottam,ami az egyenletességet és természetességet illeti!Ez a legfontosabb. Gondoltam, hogy jó lesz a végeredmény a fórumot olvasva, de azt nem, hogy ennyire! Az anyukám nagyon szkeptikus volt az elején, de amikor meglátott nem akart hinni a szemének, úgyhogy most már elhiszi!

Emanu 1987 tapasztalata

Amitől a legjobban tartottam az elején, az a külsőm radikális változása volt, ami aztán nem is számított! Régi osztálytársak észre sem vették, hogy kopaszodnék, a munkatársaim pedig, akik tudtak a trichopigmentációról, de nagyon szkeptikusak voltak, szó szerint leesett állal bámulták az eredményt, az anyukám és a húgom pedig nagyon boldogok és megdicsértek, hogy újra remekül nézek ki! Közben apukám szinte észre sem vette (ő elég magának való). A baráti társaságom, akikkel kedd esténként focizunk, annyi észrevételt tett, hogy legépeltem a hajam és ez mennyivel jobban áll, így nem is lehet látni, hogy kopaszodok !!

Gianni 544 tapasztalata

Sziasztok srácok,én is beléptem a trichopigmentáltak klubjába,és szívből köszönöm a lehetőséget és a profizmust,ami ezt a munkát jellemzi,nagyon elégedett vagyok!!! Ciao mindenkinek!

Gio6 tapasztalata

Csütörtökön végeztük el a harmadik beavatkozást razato effekttel, jól vagyok,boldog vagyok,és mit mondjak: senki sem vett észre szinte semmit!!!! Úgy döntöttem, hogy elveszem feleségül a trichopigmentátorom. :)

Stornisia tapasztalata

Sziasztok! Szeretném veletek megosztani a trichopigmentációnak köszönhető csodálatos eredményt! A beavatkozás utáni kép a tükörben szinte sokkolt, hiszen 2 órával azelőttig évekig a kopasz fejem látszott a tükörben, aztán legépelték a maradék hajam, és mindezek után ez a fantasztikus látvány! Amikor azt mondták, hogy nem lesz feltűnő, nem akartam elhinni, de amikor hazamentem a családomhoz, csak annyit mondtak,hogy "- jó,hogy végre hagytad kicsit megnőni a hajad". Majd a suliban a 35 osztálytársam,akik nap,mint nap látnak,szinte észre sem vették,az egyik lány mondott annyit,hogy "- jól nézel ki ma" ! Szóval csak annyi, hogy nagyon köszönöm nektek a fórumon, mert megmentettetek, különben még mindig kopaszodnék,és a problémám csak nőtt volna!

Freddo 80 tapasztalata

Sziasztok! Először is mindenki előtt köszönöm Milena trichopigmentációs munkáját, mert újjászülettem !!! Nem véletlenül használom ezt a kifejezést, lássuk sorjában : Kételkedtem,mint mindenki,a szokásos.,de higgyetek nekem,nyugodtan megbízhattok ebben a technikában,nem ígér fals illúziókat,az eredmény pedig magáért beszél. A topikkal kapcsolatban.nem tudjátok elképzelni micsoda érzés szabadon kijönni a zuhany alól és megszárítani a hajam a barátok előtt is! Komolyan mondom senki sem vett észre semmit! Az eredmény nem feltűnő, tudnotok kell, hogy a trichopigmentáció technikáját az emberek nem ismerik, de még csak elképzelni sem tudják! A hajviseletemet megváltoztattam, már nem fésülöm hátra elrendezgetve, mint mások, hogy takarjon valamit. Mostanában kevesebbet vagyok a fórumon, mert megváltozott az életem, újra járok edzőterembe, úszni és sok más helyre. Nem akarom azt gondolni, hogy problémám van, hiszen már nem is látom !!! Mindenkinek ajánlom, hogy gondolja át az állapotát, és értékelje a lehetőséget, amit a beavatkozás eredményezhet! Én tudtam mit akarok, és a trichopigmentáció meg is adta nekem! Üdv. Mindenkinek

Biciklis tapasztalata

Sziasztok! Hónapok óta ismerem a fórumot, de most először írok, és köszönöm a rengeteg infót, amit adtatok nekem! Tavasszal Dr. Tesaurónál jártam hajbeültetési konzultáción. Véleménye szerint, bár engem nagyon zavart, az állapotom még nem indokolta a hajbeültetést, mint egyetlen lehetőséget. Azt javasolta, hogy nézzek utána a trichopigmentációs módszernek. Bár a leírások és fotók nem győztek meg teljesen, de már másnapra időpontot kértem. Már az első kezelés után elakadt a szavam, hihetetlennek tűnt, hogy ilyen esztétikai hatása lehet és maga a pszichikai csoda, hogy találtam valamit, ami a jövőben sem hagyja,hogy kopasz legyen a fejem!